PÁROS PÁLYÁZATI CSOMAG

Páros Pályázati csomag

Pályázati idő 24 nap.

 

Csomagunkat azoknak készítettük, akik párban szeretnének külföldön dolgozni, élni. Lehettek férj-feleség, barát-barátnő, akár ismerősi viszonyban is. Számotokra igyekszünk biztosítani az egy munkahelyen, vagy az egymás közelében történő munkavégzés lehetőségét. Az első esetben minden nap segíthetitek, támogathatjátok egymást, a második esetben jó főnökkel, szerencsével együtt alhattok, de kis szervezéssel, a szabadnap egy napra történő kérésével, közösen tölthetitek szabadidőtöket. 10.000 hotel, étterem, kávézó elérhetőségét biztosítjuk számotokra, melyben a következő országok, régiók adatbázisa áll rendelkezésetekre: Ausztria, Dél-Tirol, Németország, Svájc. Ez a csomag biztosítja számotokra a rugalmas választás lehetőségét. Itt Ti dönthetitek el, hogy melyik országban, régióban szeretnétek dolgozni. Választhatjátok őket vegyesen is, ebben az esetben a küldendő darabszámot is meghatározzátok. Csomagunk ALAP, vagy PRÉMIUM GARANCIA feltételeit biztosítja.

 

PARTNER PROGRAMUNK keretében keletkező jutalék összege a csomag megrendelése esetén jóváírható!

 

Csomag ára: 110.000 FT- 370 EURÓ  *Facebook Like + Referencia kedvezmény igénybe vehető!
A megrendelt csomag kifizetése történhet Forintban és Euróban is. A pénznem kiválasztása megrendeléskor történik!

 

MEGRENDELÉS:

Pályázati csomag megrendelése előtt kérjük az Ügyfélszolgálatunkkal történő előzetes egyeztetést!!
Pályázati csomagunk tartalmazza a külön megvásárolható „Ismertető Anyag Külföldi Munkavállalók Részére” elnevezésű csomagunk letölthetőségét is.

A Pályázati csomag megrendelését Bejelentkezés után a Személyre szóló adminisztrációs felületeden teheted meg a MEGRENDELÉS fül alatt. Bejelentkezés regisztrációval lehetséges! Amennyiben még nem regisztráltál, kérjük első lépésként tedd meg!